Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2139g906kcal209.9g8.6g2.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1391g1850kcal117.4g244.7g27.8g69.5g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Persilja 21g5.8kcal0.3g0.2g0g1.7g
Rypsiöljy 75g662kcal0g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g7009kcal663g526.2g210.2g144.6g
Valittu annoskoko3840g3504kcal331.5g263.1g105.1g72.3g
Annoskoko puolitettuna1920g1752kcal165.8g131.6g52.6g36.2g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698