Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 100g886kcal0g0g100.2g0g
Kesäkurpitsa1169g199kcal4.7g29.2g7g8.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2004g407kcal12g76.1g6g28g
Aurajuusto568g1930kcal113.5g0g164.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g6843kcal260.4g210.6g555.6g72.4g
Valittu annoskoko3840g3421kcal130.2g105.3g277.8g36.2g
Annoskoko puolitettuna1920g1711kcal65.1g52.7g138.9g18.1g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569