Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 601g105kcal11g2.4g3g11.4g
Chili paprika punainen216g87kcal4.3g19.5g0g0g
Maissi jyvät 476g684kcal13.4g121.8g11.4g17.6g
Fetajuusto, Milbona240g673kcal48.1g1.2g52.9g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g721g547kcal38.2g125.5g2.9g32.5g
Kana 721g1359kcal146g0g86.5g0g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g481g144kcal9.6g33.7g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 14g77kcal0g0.1g8.7g0g
Chilikastike, Felix361g361kcal7.2g75.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g8089kcal557g762.6g332.4g123.4g
Valittu annoskoko3840g4044kcal278.5g381.3g166.2g61.7g
Annoskoko puolitettuna1920g2022kcal139.3g190.7g83.1g30.9g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361