Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 3205g832kcal50g112.2g6.4g60.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 267g95kcal0.4g19g0.2g5.3g
Neilikka, annos 4g5.3g19kcal0.2g4.3g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.7g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 53g11kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g2276kcal108.2g350.6g14.6g141.4g
Valittu annoskoko3840g1138kcal54.1g175.3g7.3g70.7g
Annoskoko puolitettuna1920g569kcal27.1g87.7g3.7g35.4g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939