Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.5g1.6g
Herkkusieni 150g24kcal3.2g0.5g0.5g2.3g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.8g
Adzika kaste 220ml38g62kcal2.2g9.7g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g473kcal0g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g2121kcal66g189.4g117g72.6g
Valittu annoskoko3840g1061kcal33g94.7g58.5g36.3g
Annoskoko puolitettuna1920g530kcal16.5g47.4g29.3g18.2g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149