Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1195g2369kcal31.4g9.2g231.9g80.1g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g2291g2177kcal114.6g343.7g34.4g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.1g6.5g0.2g0.8g
Oliiviöljy 140g1233kcal0g0g139.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton149g31kcal0.4g2.4g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g10g35kcal1.8g4.4g2.2g1g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g11805kcal303.6g736.2g816.8g166.6g
Valittu annoskoko3840g5902kcal151.8g368.1g408.4g83.3g
Annoskoko puolitettuna1920g2951kcal75.9g184.1g204.2g41.7g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173