Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1145g2604kcal217.5g0g194.6g0g
Paprika punainen 1431g419kcal13.4g64.4g5.7g27.2g
Sipuli (kuorittu)286g77kcal3.7g13.7g0.6g4.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g572g116kcal3.4g21.7g1.7g8g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Polar 10% (Valio)286g601kcal91.6g0g28.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 86g65kcal3.9g11.1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g7840kcal672.4g233g463.2g83.4g
Valittu annoskoko3840g3920kcal336.2g116.5g231.6g41.7g
Annoskoko puolitettuna1920g1960kcal168.1g58.3g115.8g20.9g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051