Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 2743g5585kcal491g0g405.9g0g
Sipuli (kuorittu)411g111kcal5.3g19.7g0.8g7g
Valkosipuli, tuore, silputtu69g71kcal5.4g11.2g0.4g1.4g
Kauralese 206g741kcal37g93.8g15.8g36g
Kananmuna kuorineen punnittu 411g517kcal45.3g1.1g37.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g14048kcal1168g251.6g920g88.8g
Valittu annoskoko3840g7024kcal584g125.8g460g44.4g
Annoskoko puolitettuna1920g3512kcal292g62.9g230g22.2g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098