Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1255g703kcal106.7g62.7g2.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1255g9035kcal12.5g12.5g1003.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1305g4478kcal133g913.6g15.7g45.7g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g28520kcal507g1996.6g2044.2g91.6g
Valittu annoskoko3840g14260kcal253.5g998.3g1022.1g45.8g
Annoskoko puolitettuna1920g7130kcal126.8g499.2g511.1g22.9g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330