Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1400g238kcal5.6g35g8.4g9.8g
Kanamuna kuoreton, annos 100g480g682kcal60g1.4g49.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 320g1006kcal33.8g190.1g7g17.6g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g900g2205kcal153g27g171g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7684g10668kcal527g537.4g714.2g81g
Valittu annoskoko3842g5334kcal263.5g268.7g357.1g40.5g
Annoskoko puolitettuna1921g2667kcal131.8g134.4g178.6g20.3g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630