Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1200g461kcal12g82.8g2.4g30g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Ruokaöljy keskiarvo 56g495kcal0g0g55.9g0g
Paistijauheliha 10%1600g2720kcal320g0g160g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Riisi tumma 680g2373kcal47.6g489.6g15.6g27.2g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7688g12543kcal775g1182.2g490g130.2g
Valittu annoskoko3844g6272kcal387.5g591.1g245g65.1g
Annoskoko puolitettuna1922g3136kcal193.8g295.6g122.5g32.6g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327