Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali131g28kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli kuivattu 11g30kcal1.1g3.8g0.2g3.8g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g434kcal39.4g22.4g18.8g15.4g
Valittu annoskoko385g217kcal19.7g11.2g9.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna193g109kcal9.9g5.6g4.7g3.9g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987