Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty141g96kcal2.1g20.7g0.3g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Palsternakka 78g50kcal0.4g9.2g0.3g3.5g
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g2g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g499kcal12g79.4g11.8g13.2g
Valittu annoskoko385g250kcal6g39.7g5.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna193g125kcal3g19.9g3g3.3g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641