Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g13g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 75g104kcal14.1g0g5.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese125g46kcal1.5g9.8g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g374kcal34.2g32.6g11.2g6.6g
Valittu annoskoko385g187kcal17.1g16.3g5.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna193g93kcal8.6g8.2g2.8g1.7g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953