Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g682g287kcal10.9g58.7g0.7g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g787g866kcal181g0g15.7g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g175g220kcal42.7g8.4g1.9g0g
Kesäkurpitsa262g45kcal1g6.6g1.6g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g227g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore7g1.7kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Vesi1224g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7700g3649kcal491.6g207g92g35.4g
Valittu annoskoko3850g1825kcal245.8g103.5g46g17.7g
Annoskoko puolitettuna1925g912kcal122.9g51.8g23g8.9g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010