Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g1802g2703kcal365.8g0g144.2g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g68g65kcal2.8g11.5g0.1g3.3g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g1667g550kcal25g80g6.7g0g
Oliiviöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7704g8002kcal796.6g212g438.4g15.2g
Valittu annoskoko3852g4001kcal398.3g106g219.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna1926g2001kcal199.2g53g109.6g3.8g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433