Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 867g2974kcal88.3g606.7g10.4g30.3g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g133g1200kcal0g0g133.3g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 1067g1511kcal243.9g0g58.8g0g
Sipuli, paistettu 133g135kcal1.7g6.5g10.9g2.3g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Herkkusieni säilyke 267g45kcal5.6g0.5g0.8g6.4g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g533g1920kcal149.3g10.1g138.7g0g
Oregano, kuivattu 2.7g8.1kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix267g133kcal4g26.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7712g15992kcal992.4g1329.4g709.2g81.2g
Valittu annoskoko3856g7996kcal496.2g664.7g354.6g40.6g
Annoskoko puolitettuna1928g3998kcal248.1g332.4g177.3g20.3g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921