Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g959g566kcal57.5g40.3g19.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras160g427kcal13.6g81.8g1.6g21.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2130g2961kcal404.8g0g149.1g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Kananmuna kuoreton 234g334kcal29.3g0.7g24g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g479kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7712g9836kcal1029.2g294.6g496.4g54.4g
Valittu annoskoko3856g4918kcal514.6g147.3g248.2g27.2g
Annoskoko puolitettuna1928g2459kcal257.3g73.7g124.1g13.6g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111