Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g225g63kcal2.5g10.8g0.9g6.8g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g94g178kcal14.1g0g14.1g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g39g24kcal0.4g1.8g1.6g0.2g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g25g19kcal4.5g0.1g0.3g0g
Auringonkukkaöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana772g623kcal43g25.4g40g14g
Valittu annoskoko386g311kcal21.5g12.7g20g7g
Annoskoko puolitettuna193g156kcal10.8g6.4g10g3.5g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789