Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 24g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1g3.7kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g208g73kcal3.3g14.4g0.2g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 2.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g31g53kcal2.7g1.3g4.4g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana772g312kcal13.6g39.8g10.8g8.2g
Valittu annoskoko386g156kcal6.8g19.9g5.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna193g78kcal3.4g10g2.7g2.1g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.2g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219