Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g228kcal19g0g17g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g800kcal44.8g46.4g48.4g3.6g
Valittu annoskoko387g400kcal22.4g23.2g24.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna193g200kcal11.2g11.6g12.1g0.9g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082