Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 70g159kcal13.3g0g11.9g0g
Porkkanaraaste 200g64g17kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g3.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu43g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)49g41kcal0.5g1.7g3.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g27g106kcal7.9g0.5g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g108kcal3.2g22.1g0.4g1.1g
Tomaattimurska 78g23kcal0.4g4.1g0.2g1.5g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana773g1084kcal61.6g66.2g61.2g9g
Valittu annoskoko387g542kcal30.8g33.1g30.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna193g271kcal15.4g16.6g15.3g2.3g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260