Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1080g818kcal20.2g166.5g2.2g10.8g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g675g135kcal6.7g20.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 405g1211kcal92.5g0g94.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Maustepippuri, annos 1g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 3.4g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7722g4519kcal247.6g392.8g201.2g30.4g
Valittu annoskoko3861g2260kcal123.8g196.4g100.6g15.2g
Annoskoko puolitettuna1931g1130kcal61.9g98.2g50.3g7.6g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302