Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 351g225kcal10.5g11.9g13.7g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3513g2222kcal105.4g168.6g122.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g4893kcal231.8g361g273.2g0g
Valittu annoskoko3864g2447kcal115.9g180.5g136.6g0g
Annoskoko puolitettuna1932g1223kcal58g90.3g68.3g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131