Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2454g443kcal13.7g61.4g9.8g17.2g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g196g236kcal4.9g11.8g17.7g2.9g
Ruokakerma Valio 4% K&P701g421kcal7g31.6g28.1g4.2g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g105g363kcal11.6g72.6g2.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g3236kcal92.4g406.6g118.2g71.2g
Valittu annoskoko3864g1618kcal46.2g203.3g59.1g35.6g
Annoskoko puolitettuna1932g809kcal23.1g101.7g29.6g17.8g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810