Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 65g579kcal0g0g65.4g0g
Sipuli 257g78kcal3.2g12.3g0.5g4.4g
Valkosipuli 37g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1168g234kcal7g44.4g3.5g16.4g
Tomaattimurska 2336g687kcal13.1g123.8g4.7g44.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g3234kcal52.6g373.2g148.6g132g
Valittu annoskoko3864g1617kcal26.3g186.6g74.3g66g
Annoskoko puolitettuna1932g809kcal13.2g93.3g37.2g33g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216