Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1166g933kcal17.5g78.1g58.3g0g
Munakoiso 933g209kcal4.7g28.9g1.9g23.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1166g210kcal6.5g29.1g4.7g8.2g
Broccoli 200 g466g98kcal15.4g8.9g2.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 16g0.2kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5.8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 49g11kcal0.7g0.8g0.3g1.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g28g107kcal6.7g0g9.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)35g252kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g3640kcal103.2g291.6g209.6g65.4g
Valittu annoskoko3864g1820kcal51.6g145.8g104.8g32.7g
Annoskoko puolitettuna1932g910kcal25.8g72.9g52.4g16.4g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378