Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g143g542kcal10.1g71.7g23.1g2.6g
Raparperi 94g32kcal0.6g5.2g0.1g1.3g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g75g143kcal1.9g3.9g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1828kcal35.6g230.2g81.8g7.8g
Valittu annoskoko387g914kcal17.8g115.1g40.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna194g457kcal8.9g57.6g20.5g2g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355