Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.4g66kcal0g0g7.4g0g
Vadelma 149g61kcal1.5g6.1g1.2g5.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g59kcal0g14.7g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe7.4g22kcal0.1g4.2g0g3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 30g85kcal4.6g0.1g7.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 89g38kcal8.8g0.4g0.1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g45g185kcal34.8g2.8g3.9g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)45g156kcal6.3g25g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1344kcal112.2g106.6g46.2g17g
Valittu annoskoko387g672kcal56.1g53.3g23.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna194g336kcal28.1g26.7g11.6g4.3g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.8g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177