Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 68g22kcal0.3g2.3g0.5g2.2g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g36kcal0g8.7g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g3.1g19kcal0.2g1.8g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g347kcal1g73.4g3.2g4.6g
Valittu annoskoko387g174kcal0.5g36.7g1.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna194g87kcal0.3g18.4g0.8g1.2g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353