Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 226g324kcal36.1g0g20.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g113g135kcal3.8g4.1g11.3g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)3.6g19kcal0g0g2.2g0g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g984kcal83.2g9g68g1.8g
Valittu annoskoko387g492kcal41.6g4.5g34g0.9g
Annoskoko puolitettuna194g246kcal20.8g2.3g17g0.5g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203