Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g31g228kcal0.3g0.3g25g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Kaurahiutale 25g94kcal3.6g14.2g1.8g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Raparperi 72g24kcal0.5g4g0.1g1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g78g32kcal0.4g5.8g0.5g1.5g
Kanamuna kuoreton, annos 100g17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g63g50kcal1.6g2.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1569kcal29.8g193.6g70.4g12.8g
Valittu annoskoko387g785kcal14.9g96.8g35.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna194g392kcal7.5g48.4g17.6g3.2g
Arvot/100g100g203kcal3.8g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000