Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 41g135kcal4.4g25g0.9g4.1g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.4g2.5g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g509kcal9.6g102g2.6g13.2g
Valittu annoskoko387g254kcal4.8g51g1.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna194g127kcal2.4g25.5g0.7g3.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729