Wilburin kanahässäkkä

Zimppeliä:
Kaks paistinpannua (voi toki tehdä yhdelläkin jos haluaa), joista toinen wokki- ja toinen matalampi pannu.

1) Molemmille pannuille 10gr oliiviöljyä.

2) Toiselle pannulle kana ja toiselle wokkivihannekset

3) Paista kanaa keskilämmöllä ja wokkia täysillä

4) Kun kana kypsää ovat myös jäässä olevat vihannekset sulaneet

5) Siirrä kanat wokkipannuun ja sulje toinen levy

6) Sekoita sen verran, että kanamarinadi pyörähtää kivasti vihanneksiin.

7) Lisää tässä kohtaa mausteet (Itse ripaus chilipippuria ja kanamaustetta)

8) Lisää pannulle Creme bonjour tattisettiä 70gr (n. 2 ruokalusikallista kukkupäistä)

9) Kun tattibonjouri sulanut niin lisää 100gr raejuustoa

10) Sekoita ja siirry hienontamaan persilja

11) Kippaa persilja pannuun ja sekoita

12) Tiputa levyn lämpö 1-2

13) Anna höystyä pannulla 10-15 min, sekauta välillä

14) Nauti!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Wilitheman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g1501g1802kcal270.2g25.5g67.6g0g
Wok vihannekset, classic (Findus), annos 100g1668g584kcal25g75.1g6.7g50g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni234g304kcal7g4.7g30.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki334g267kcal43.4g6.7g6.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g67g590kcal0g0g66.7g0g
Persilja 67g18kcal0.9g0.7g0.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g7128kcal693g225.4g356.4g110.6g
Valittu annoskoko3870g3564kcal346.5g112.7g178.2g55.3g
Annoskoko puolitettuna1935g1782kcal173.3g56.4g89.1g27.7g
Arvot/100g100g92kcal9g2.9g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436338