Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium701g126kcal7g21g1.4g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1403g912kcal44.9g67.3g49.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 351g1070kcal12.3g14.7g105.2g1.8g
Katkarapu 701g480kcal101.3g0g7.7g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 701g2388kcal185.8g0g180.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g21g73kcal2.1g16g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7756g10095kcal706.8g238g688.2g3.6g
Valittu annoskoko3878g5048kcal353.4g119g344.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna1939g2524kcal176.7g59.5g172.1g0.9g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040