Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g451g63kcal8.6g5.4g0.9g0g
Kananmuna, keitetty 743g1060kcal92.9g2.2g76.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro34g10kcal0.7g1.4g0.2g1.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2253g1707kcal42.1g347.4g4.5g22.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Sinappi 72g95kcal3.2g10.2g4.3g1.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)34g6.8kcal0g2.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 203g1791kcal0g0g202.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7758g9515kcal297.4g746.2g577.6g52.6g
Valittu annoskoko3879g4757kcal148.7g373.1g288.8g26.3g
Annoskoko puolitettuna1940g2379kcal74.4g186.6g144.4g13.2g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174