Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g133g47kcal4.9g5.7g0.5g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 100g345kcal5.5g76.1g1.2g1.2g
Becel olive (Becel), annos 100g20g70kcal0g0.6g7.6g0g
Mansikka 67g31kcal0.3g5.6g0.1g1.3g
Raparperi 40g14kcal0.3g2.2g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g1241kcal22g237g18.8g6.2g
Valittu annoskoko388g621kcal11g118.5g9.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna194g310kcal5.5g59.3g4.7g1.6g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108