Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Valkokaali keräkaali 188g52kcal2.2g7.6g0.4g3.9g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g47g56kcal1.1g2.2g4.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen75g104kcal14.2g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g495kcal36.2g25.6g24.6g10.2g
Valittu annoskoko388g247kcal18.1g12.8g12.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna194g124kcal9.1g6.4g6.2g2.6g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744