Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali135g29kcal1.6g4.6g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g14g38kcal2.4g0.1g3.1g0g
Siirappi 6.7g20kcal0g5g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g12g37kcal1.3g7.4g0.2g1.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 65g84kcal13.5g0g3.3g0g
Voi 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g601kcal39.6g45g28.8g12.4g
Valittu annoskoko388g301kcal19.8g22.5g14.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna194g150kcal9.9g11.3g7.2g3.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970