Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Oltermanni, perinteinen15g54kcal3.8g0g4.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g68g406kcal14.2g4.5g36.5g0g
Rahka, valio15g10kcal1.5g0.6g0g0g
Keräkaali, 100g150g36kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Hunaja 6g20kcal0g4.9g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.8g0.1kcal0g0g0g0.6g
Kananmuna, keitetty 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Joulukinkku, rasva poistettu53g90kcal15.6g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g1570kcal83.6g34.8g119g8.8g
Valittu annoskoko389g785kcal41.8g17.4g59.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna194g393kcal20.9g8.7g29.8g2.2g
Arvot/100g100g202kcal10.8g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436