Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 30g3.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g9g2.2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 150g30kcal0.7g5.9g0.1g0.9g
Cantaloupe meloni75g15kcal0.4g3.1g0.1g0.7g
Mansikka 75g35kcal0.4g6.3g0.1g1.4g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g30g97kcal6.6g0.4g7.5g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Oliiviöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g3g1.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g4.2g4kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g599kcal17.4g34.8g41g7.2g
Valittu annoskoko389g300kcal8.7g17.4g20.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna194g150kcal4.4g8.7g10.3g1.8g
Arvot/100g100g77kcal2.2g4.5g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189