Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl50g170kcal7g28g3.4g5.5g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)188g75kcal6.9g12.2g0.2g0g
Mustikka metsä- 1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pellavansiemenöljy19g169kcal0g0g18.8g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl6.3g40kcal0.9g0.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g909kcal29.6g81g52.6g11g
Valittu annoskoko389g454kcal14.8g40.5g26.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna194g227kcal7.4g20.3g13.2g2.8g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111