Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 175g81kcal0.9g14.7g0.4g3.3g
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.8g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.4g8kcal0g1.9g0g0g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)19g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g1048kcal13g154.4g34.6g16g
Valittu annoskoko389g524kcal6.5g77.2g17.3g8g
Annoskoko puolitettuna194g262kcal3.3g38.6g8.7g4g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191