Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g1332g466kcal49.3g57.3g5.3g0g
Sokeri 283g1149kcal0g282.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 999g3446kcal55g761.1g12g12.5g
Becel olive (Becel), annos 100g200g699kcal0g6g75.9g0g
Mansikka 666g310kcal3.3g56g1.3g12.7g
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7760g12410kcal220.8g2370.4g189.8g61.6g
Valittu annoskoko3880g6205kcal110.4g1185.2g94.9g30.8g
Annoskoko puolitettuna1940g3103kcal55.2g592.6g47.5g15.4g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108