Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2002g4432kcal350.3g0g340.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 572g757kcal15g18.3g68.6g0g
Maustepippuri, annos 1g43g1.3kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (käsittelemätön)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 286g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 17g49kcal1.8g7.3g0.4g4.5g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g332g431kcal43.4g1g27.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale286g172kcal28.6g14.3g0.9g208.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl86g755kcal0g0g85.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7760g13316kcal884.2g103.8g1048.8g434.2g
Valittu annoskoko3880g6658kcal442.1g51.9g524.4g217.1g
Annoskoko puolitettuna1940g3329kcal221.1g26g262.2g108.6g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796