Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 1996g2146kcal380.4g0g67.9g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g998g3024kcal189.6g5g249.5g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkoviini kuiva 399g274kcal1.2g2.4g0g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g11236kcal1158g71.6g638g26.2g
Valittu annoskoko3888g5618kcal579g35.8g319g13.1g
Annoskoko puolitettuna1944g2809kcal289.5g17.9g159.5g6.6g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794