Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea666g67kcal7.3g5.3g1.3g8g
Herkkusieni 267g42kcal5.6g0.8g0.9g4g
Miniluumutomaatti, annos 250g333g67kcal2g11g1g0g
Paprika punainen 453g133kcal4.3g20.4g1.8g8.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g1199g480kcal18g72g3.6g30g
Katkarapu 480g328kcal69.3g0g5.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Sinappi, Dijon, 1 tl64g90kcal3g5.9g6.1g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)80g164kcal1g36.8g1.4g0g
Hunaja 35g114kcal0.2g28g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g3180kcal233.4g396.4g44.2g111.4g
Valittu annoskoko3888g1590kcal116.7g198.2g22.1g55.7g
Annoskoko puolitettuna1944g795kcal58.4g99.1g11.1g27.9g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364