Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2416g1830kcal45.2g372.5g4.8g24.2g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Kauralese 60g217kcal10.9g27.5g4.6g10.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 242g829kcal24.6g169.1g2.9g8.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)387g472kcal8.5g105.1g1.2g3.1g
Kananmuna kuoreton 133g190kcal16.6g0.4g13.6g0g
Kananmuna, keitetty 266g379kcal33.2g0.8g27.2g0g
Maito, Kevyt242g111kcal7.7g11.6g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g8431kcal326.4g1374.8g142.8g92.8g
Valittu annoskoko3888g4215kcal163.2g687.4g71.4g46.4g
Annoskoko puolitettuna1944g2108kcal81.6g343.7g35.7g23.2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196