Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g211kcal0g0g23.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g187g64kcal0.4g13.3g0.6g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.5g0.4g1.3g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Leseseos (3 viljan)19g48kcal3.1g6.4g1.1g5.6g
Sokeri 8g32kcal0g7.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.3g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana779g1321kcal26.2g165.6g59.2g20.6g
Valittu annoskoko389g660kcal13.1g82.8g29.6g10.3g
Annoskoko puolitettuna195g330kcal6.6g41.4g14.8g5.2g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109