Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 141g150kcal5.6g27.3g1.3g2.5g
Hk, sininen lenkki 580g164g376kcal16.4g10.3g29.4g0.3g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka71g25kcal2g3.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g1109kcal48.4g83.2g62.8g6g
Valittu annoskoko389g554kcal24.2g41.6g31.4g3g
Annoskoko puolitettuna195g277kcal12.1g20.8g15.7g1.5g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876